Поетеса от Русе беше осъдена, защото наръгала с нож свой читател, който не искал да слуша стиховете й

magnifisonz.com /

Поетеса от Русе беше осъдена да плати 9000 лева, защото наръгала с нож свой читател, който не искал да слуша стиховете й. Магистратите от районния съд в дунавския град освободиха Марияна С. от наказателна отговорност и й наложиха административно наказание в размер на 4000 лева в полза на държавата. Останалите 5000 лева тя трябва да плати на пострадалия Даниел З. за нанесените му физически и психически страдания, съобщава „Телеграф“.

Литературното четене, приключило с кървав екшън, се състояло на 25 ноември миналата година. През деня Марияна се обадила на Даниел и му съобщила, че са канени на гости у своя познат Михаил Филипов. Вечерта компанията се събрала и първоначално срещата минавала в разговори на различни теми.

Приятелската обстановка повдигнала настроението на Марияна и тя започнала да чете с патос свои стихове. Това обаче продължило дълго време и приятелят й се опитал на няколко пъти да я прекъсне. Дамата приела това като знак на неуважение към творчеството й и грабнала кухненския нож.

Даниел се уплашили хукнал да бяга. Домакинът се опитал да спре разбеснялата се поетеса, но напразно. Марияна нарязала ръцете му с ножа, а след това хукнала да догони приятеля си. Настигнала го на стълбищната площадка и безмилостно го наръгала в гърдите.

В резултат на травмата мъжът постъпил в болница, след което дълго се възстановявал.

magnifisonz.com – към главната страница >>>

Facebook Comments Box

One thought on “Поетеса от Русе беше осъдена, защото наръгала с нож свой читател, който не искал да слуша стиховете й”

  1. Поети художници артисти и скулптор имат оккултни практици с дьвол . Само отличение от тоя грях ставка чрез Иисус Христос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *