Неузнаваемото преобразяване на един бездомник (видео)

magnifisonz.com / 

Една история, която може да послужи за вдъхновение. Почти всеки от нас има някакви сериозни пороци, вредни лични навици и нагласа да вреди на живота си. Почти всеки може да се промени толкова много, ако промени мисленето, възприятието си за света и целите си.

Хосе Антонио е прекарал 25 години, живеейки по улиците на родния си град Палма в Испания. Неочаквано, той получил покана от Салва Гарсиа, собственик на фризьорския салон La Salvajeria, да променят външния му вид.

Така професионалистите от салона започват от прическата на Хосе, оформят брадата му и боядисват косата му. Освен това се погрижили да му осигурят нови и модерни дрехи.

Когато видял в огледалото как е променен до неузнаваемост, мъжът не могъл да повярва на очите си. Местните жители, които много добре познават бездомника, също ахнали и започнали да го обсипват с комплименти.

С промяната на външния вид, не приключва „приказката“ за Хосе. Компания, която не се афишира публично, осигурява на мъжа финансова помощ и той дори вече не живее по улиците…

„Това не е просто промяна на външния вид. Това промени живота ми“, не крие вълнението си Хосе.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=SCCSUjm_WOQ

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *